Anmeldelse

Anmeldelse 2017

I 2017 blev vores forestilling anmeldt af Lasse Popp

Han gav os 5 bryster ud af 5 mulige.

Lasse skriver blandt andet

2017 er året, hvor Lulu overtager titlen som teltholderske

Anmeldelse: På vejen hjem i bilen sidder jeg og forsøger at lade være med at synge alle de sange, der blev sunget denne eftermiddag.
På en eller anden måde åbnedes der en lem ind til en stor kasse med sange, jeg ikke havde nogen anelse om, jeg var i besiddelse af og kickstartede en playliste, jeg ikke selv var herre over – alle de sange min mor altid sang, når hun var i bad. Og når hun gjorde rent. Og når hun gjorde alle de ting, som mødre gjorde, da far var dreng.

Det lykkedes ikke for mig at lade være. Uanset hvor mange gange jeg bestemte, at nu ville jeg høre efter, hvad min passager sagde, så skvulpede der ustandseligt små strofer ud af mundvigen på mig; “…og så åbnede skoenes snude sig” “…om hun bliver fed, jeg tror det næppe”, “… ka’ du ikke få den høj’re op, Marinus”.

Lasse Popp, Viborg Stift Folkeblad
Mona-Lisa giver et nummer – eller måske sit nummer ;0)

Jeg kan således kun anbefale, at man siver ind og lader sig forføre af Sangerindepavillonen, og måske som undertegnede, lidt overrasket opdager hvor mange sange fra dengang, man egentlig kender udenad. Alt i alt en glimrende præstation, og jeg glæder mig til at se næste etage af denne lille leg, og jeg giver dem fem bryster ud af fem mulige.

Lasse Popp, Viborg Stift Folkeblad

Du kan læse hele anmeldelsen her:

Anmeldelsen af vores forestilling i 2017 af Lasse Popp og trykt i Viborg Folkeblad  den 11. august 2017.

Køb billetter til årets forestilling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *