Hurtigt ude?

– så giver vi rabat

I år prøver vi noget nyt. Vi belønner vores kunder for at købe billetten online og være i god tid. Så det er bare med at få sat kryds i kalenderen, og få bestilt billetterne så hurtigt som muligt.

Billetpris:

Offentliggøres samtidig med datoer for næste års forestillingsrække

Du kan stadig bestille billetter ved at ringe til teltholdersken på 30359072. Billetter bestilt via telefon koster 150 kr. uanset tidspunktet for bestilling.

Er I mere end 10 personer i en gruppe, så kan billetterne bestilles hos teltholdersken på 30359072. Her kan fås grupperabat.

Køb billetterne her

Vilkår:

  1. Billetten skal medbringes til forestillingen og forevises i døren. Billetten kan medbringes udprintet eller på mobiltelefonen. Du bedes have billetten klar v. indgangen.
  2. Det påhviler på et hvert tidspunkt køberen af billetten at bevise, at vedkomne har købt en billet til den givne forestilling. Hvis der er problemer ved selve købet, så kontakt Tikkio  ellers er du velkommen til at kontakte Sangerindepavillonen på 30359072.
  3. Billetter refunderes eller byttes ikke. Vi kan i enkelte tilfælde ombytte billetterne til en anden spilledag, hvis der på dagen er ledige billetter at få.
  4. I tilfælde af, at arrangementet aflyses kan du kontakte arrangøren på 30359072 for at anmode om at få pengene retur. Billetprisen refunderes ikke ved force majeure, men vi vil tilstræbe at refundere så meget af billetten som muligt. Der tilbagebetales aldrig købsgebyret og administration, hvilket udgør 6% af billettens pris.
  5. Sangerindepavillonen bruger Tikkio som billetsalgssted, da dette er en sikker tjeneste. Se yderligere vilkår for køb online her.
  6. Sangerindepavillonen videregiver ikke personlige oplysninger og opbevare kun nødvendige oplysninger i forhold til afvikling af forestillingen. Hverken Sangerindepavillonen eller Tikkio har adgang til dine kort/betalingsoplysninger, og vi bruger kun din mailadresse i tilfælde af, at et arrangement bliver flyttet eller aflyst. Har du yderligere spørgsmål til vores onlinesikkerhed og opbevaring af personlige data, så er du velkommen til at kontakte teltholdersken på 30359072.